Black & Bianco is een fris en vernieuwend concept met een duidelijk onderscheidend vermogen. We bieden een totaal beleving inclusief the-perfect-serve in glazen en koelers.

WhatsappMail ons

Horeca

Dit concept met internationale allure biedt een breed pakket aan wijnen, cocktails en Prosecco. Allen perfect op elkaar afgestemd. Inclusief een pakket aan mooie merchandising. Door de totaal beleving aan te bieden zal er grotere vraag zijn vanuit de klanten en is omzetstijging door middel van upselling te realiseren. Verras de klant met een innovatief drankje.

Onze wijnen en Prosecco kunnen per glas en fles aangeboden worden, geprijsd net boven de huiswijnen.

De cocktails zijn kant-en-klaar, waardoor iedereen in de bediening eenvoudig de perfecte Black & Bianco cocktail kan bereiden. Voeg ijs en eventueel garnering toe. Zo klaar, geen verlies, geen kwaliteitsverschil.

 

Mijn Groothandel
‘'Onze klanten vinden de flessen vaak zo mooi, dat ze vragen of ze de lege flessen mee naar huis mogen nemen‘’

Coen Scholder, Eigenaar Black & Bianco

RED

Intense Franse wijn die smaakt alsof het elke dag Valentijnsdag is. Deze wijn neemt je mee op avontuur naar een prachtig Château in de Bordeaux.

Lees meer...

Inkopen

ROSE

Deze Rosé geeft je direct het gevoel van Zuid-Frankrijk. Zon, strand, genieten - Kijk die kleur eens en wat een mooie fles!

Lees meer...

Inkopen

WHITE

Chardonnay zoals het hoort te zijn. Prachtig complex en geconcentreerde wijn die doet denken aan de glooiende heuvels van de Bourgogne.

Lees meer...

Inkopen

Prosecco

Onze Prosecco is een heerlijke Italiaanse mousserende wijn. Past prima bij het mooie weer, speciale momenten, Nieuwjaar of gewoon omdat het kan.

Lees meer...

Inkopen

Limonsecco

Fijne bubbels met hints van Limoncello maken dit jouw favoriete drankje.

Lees meer...

Inkopen

Porto Tonic

Fris & fruitig drankje uit Porto met een fijne bubbel. Perfect gemixt met tonic. De absolute dance all night cocktail.

Lees meer...

Inkopen

Spritz

Ooh la la, deze Spritz smaakt naar het beste uit Italië. Het perfecte drankje om in de juiste stemming te komen. Dit voelt zo Italiaans.

Lees meer...

Inkopen

Red Ritz

Zeer uniek drankje met fijne bubbels en rode bessen: dé ingrediënten voor een gezellig avond.

Lees meer...

Inkopen
Register Vinoloog

Jesse Vermeer

Register Vinoloog

Voor meer informatie over onze wijnen kun je contact opnemen met Jesse.
Jesse is Register Vinoloog en wordt graag uitgedaagd over zijn parate kennis over wijn en over alles wat komt kijken bij de selectie van onze wijnen.WhatsappMail ons