Ons verhaal

Sinds de introductie in 2012 hebben wij als doel de beginnende en meer ervaren wijndrinker op een leuke manier verder kennis te laten maken met wijnen en om de opvallende aanvulling te zijn binnen de klassieke wijncultuur.

Diverse brand ambassadeurs, specialisten en officieel Registervinologen ondersteunen de eigenaar Coen Scholder met onder andere de selectie van de wijnen.  Coen heeft zeer ruime ervaring in (internationale) sales, marketing, productie en distributie binnen de dranken categorie. Daarnaast houdt hij van tijd tot tijd van een goed glas wijn.

“Om samen met vrienden, klanten en specialisten wijnen te proeven is bij de selectie van onze wijnen altijd weer een dynamisch en interessant process, samen creëren we zo de best mogelijke producten die aansluiten op de wensen van onze klanten.”

Voorselectie

Team Black & Bianco maakt een eerste selectie, waarna het proefpanel een verdere keuze maakt. Black & Bianco wil wijn toegankelijker maken, de wijncultuur is traditioneel. Een goede wijn selecteren vergt enige kennis. In onze selectie gaan we zorgvuldig te werk met toegankelijkheid, smaak, herkomst en bereikbaarheid.

Overal ter wereld proeven we de meest fantastische wijnen. Onze missie is om anderen ook kennis te laten maken met deze heerlijke smaken, zonder dat men hoeft te verdwalen in honderden merken, allerlei druivenrassen en verschillende flessen. De druiven voor onze wijnen worden over de hele wereld geselecteerd en in de unieke fles gebotteld.

Hoge kwaliteit

De harmonieuze vereniging van kwaliteit, smaak, geur en kleur in balans met de verpakking, we “kopen” immers eerst met onze ogen.

Met de wijncocktails willen wij de beginnende en meer ervaren wijndrinker op een leuke manier verder kennis laten maken met wijn.

Het drinken van Black & Bianco, of dit nu thuis is, in een restaurant of op een terras in de zomerzon, is altijd een feestje! Beleef een glas met klasse, want met minder nemen wij geen genoegen.

Have a glass of Class

Over ons

Black & Bianco is een dynamisch bedrijf dat gelooft en belooft dat wijn meer is dan drinken alleen. Wij vinden wijn in al zijn facetten een belevenis.

Mission statement: Doorbreken van tradities in zowel de inhoud als ook de verpakking met respect voor klasse en kwaliteit

Vision:  Het meest opvallende en baanbrekende merk binnen de wijnwereld. Pure klasse in zowel verpakking als inhoud; toegankelijk, herkenbaar en vernieuwend