Ons verhaal

Jesse Vermeer, destijds 22 jaar, is betrokken bij de start van Black & Bianco. Met als doel de beginnende wijndrinker op een leuke manier kennis laten maken met wijnen en de wijncultuur te veranderen. Sinds 2017 is Jesse officieel Registervinoloog.

Niet lang na de start neemt Coen Scholder samen met Jesse Vermeer Black & Bianco over. Coen Scholder komt uit de drankenwereld en heeft jaren ervaring in sales, marketing, productie en distributie. Daarnaast houdt hij van tijd tot tijd van een goed glas wijn.

Voorselectie

Jesse en Coen maken een eerste selectie, waarna het proefpanel een verdere keuze maakt. Black & Bianco wil wijn toegankelijker maken, de wijncultuur is traditioneel. Een goede wijn selecteren vergt enige kennis. In onze selectie gaan we zorgvuldig te werk met toegankelijkheid, smaak, herkomst en bereikbaarheid.

Overal ter wereld proeven we de meest fantastische wijnen. Onze missie is om anderen ook kennis te laten maken met deze heerlijke smaken, zonder dat men hoeft te verdwalen in honderden merken, allerlei druivenrassen en verschillende flessen. De druiven voor onze wijnen worden over de hele wereld geselecteerd en in de unieke fles gebotteld.

Hoge kwaliteit

De harmonieuze vereniging van kwaliteit, smaak, geur en kleur in balans met de verpakking, we “kopen” immers eerst met onze ogen.

Met de wijncocktails willen wij de beginnende wijndrinker op een leuke manier kennis laten maken met wijn.

Het drinken van Black & Bianco, of dit nu thuis is, in een restaurant of op een terras in de zomerzon, is altijd een feestje! Beleef een glas met klasse, want met minder nemen wij geen genoegen.

Have a glass of Class

Over ons

Black & Bianco is een dynamisch bedrijf dat gelooft en belooft dat wijn meer is dan drinken alleen. Wij vinden wijn in al zijn facetten een belevenis.

Mission statement: Doorbreken van tradities in zowel de wijn als de verpakking met respect voor klasse en kwaliteit

Vision:  Het meest en altijd innoverende wijnmerk binnen de klassieke wijnwereld. Pure klasse in zowel verpakking als inhoud; toegankelijk, herkenbaar en vernieuwend