Onze Prosecco is een heerlijke Italiaanse mousserende wijn. Past prima bij het mooie weer, speciale momenten, Nieuwjaar of gewoon omdat het kan.

Waar te koop

Prosecco

Een verleidelijke prosecco met een heldere kleur en mousse. Een perfecte harmonie van geur en smaak. Fris & fruitig. Deze Prosecco is als dat ene strandfeest dan nooit ten einde komt. Heerlijk genieten en proosten met je beste vrienden en familie. Proost op speciale momenten!

Prachtig abrikozen fruit in de neus, en heerlijk fris van smaak, de afdronk is licht droog waardoor je eigenlijk alweer zin hebt in de volgende slok.

 

           

To be served between 5 and 7°C
11%
Product of Italy
0,75 L
Best enjoyed while celebrating, socializing or as an aperitif
Denominazione di Origine Controllata (DOC) Millesimato

DOC -Extra Dry- Italy

De bubbels in onze Prosecco zijn als een Italiaanse lunch aan een lange tafel met de familie. Door de gezelligheid stijgt de sfeer, net als de bubbels, door het plafond. Deze Spumante Prosecco wordt samengesteld door onze Italiaanse familie, en heeft al meerdere prijzen gewonnen. ‘Eerst genieten dan werken’ – wat een mooi moto.

WhatsappMail ons
Klazien Vermeer

Klazien Vermeer

Registervinoloog en Docent; Opleidingsmanager Wijnacademie; Eigenaar Wijnschool; ‘Wijnvrouw van het Jaar 2016’; VDP Ambassador

Plezierige bubbel met een fijne mousse; aangename geur van bloesem, rijpe peer, grapefruit en iets notig; opwekkend, energiek en levendig.
Frank Jacobs

Frank Jacobs

Vinoloog Honoris Causa; Voorheen Docent Wijnacademie & Magister Vini; Redacteur Perswijn

Bleekgeel met een royale mousse van parelende kleine belletjes; een zachte geur, iets floraal, tonen van wit en tropisch fruit, zoals appel, peer en citrus; een frisse smaakinzet met een zacht mondgevoel, vief en opwekkend, mild droog, wat zwoelheid, bescheiden in alcohol.