Intense Franse wijn die smaakt alsof het elke dag Valentijnsdag is. Deze wijn neemt je mee op avontuur naar een prachtig Château in de Bordeaux.

Waar te koop

RED

Mooie Bordeaux blend met hints van kersen en zwarte bessen, fijne hout aroma’s zoals eiken en ceder met een volwassen ronde en elegante afdronk. De neus is complex met geuren van zoethout, koffie en pure chocola.

Deze wijn past goed bij stoofvlees, lamsvlees, filet van eend, mooie kazen en chocolade cake. Decanteer de wijn en laat deze ongeveer een uur rusten alvorens ervan te genieten.

To be served between 18 and 20 °C
13% vol
Product of France
0,75 L
Take your time to enjoy by the glass or while dining with friends
Pays d’Oc,Indication géographique protégée

Merlot-Cabernet Sauvignon, Frankrijk

Een Bordeaux blend die wereldwijde bekendheid geniet; de Merlot en Cabernet Sauvignon druiven zijn zeer populair. Deze druiven groeide in Frankrijk aan prachtige wijnranken. Na een zeer uitgebreide selectie, presenteren wij met deze rode wijn de perfecte balans tussen beide druivenrassen. Het is een toegankelijke en zeker ook spannende wijn geworden.

Waar te koop
Klazien Vermeer

Klazien Vermeer

Registervinoloog en Registerwijndocent ; opleidingsmanager Wijnacademie, eigenaar van de Wijnschool; ‘Wijnvrouw van het Jaar 2016’ ; VDP.Ambassador.

Robijnrood; geur van kersen en zwarte bessen; zachte tonen van cederhout, drop èn een pepertje; rijpe tannine; plezierig mondgevoel; lekker zwoel mèt pit en voldoende sap; aantrekkelijk zowel qua wijn als uitmonstering.
Frank Jacobs

Frank Jacobs

Vinoloog Honoris Causa, was Docent Wijnacademie & Magister Vini; redacteur Perswijn

Helder robijnrood; een open en aromatisch aroma met zwoel rood fruit – kersen en cassis – en kruidigheid – laurier en drop – naast wat vanille van de rijping op eikenhout; de smaak is sappig en verleidelijk, soepel en zacht en heeft een mooie structuur, wat zorgt een aangenaam mondgevoel, een prima balans en veel lengte.