Deze Rosé geeft je direct het gevoel van Zuid-Frankrijk. Zon, strand, genieten - Kijk die kleur eens en wat een mooie fles!

Waar te koop

ROSE

Mooie licht gekleurde Côtes de Provence Rosé met elegante hints van citrusfruit, rode bessen en witte bloesem. De afdronk is rond en smaakvol. Een samengaan van verschillende druivenrassen, zoals Grenache, Syrah en Cinsault. Geniet van deze Rosé als aperitief of bij een frisse salade, vis en licht gegrild vlees.

To be served between 8 and 10 °C
13%
Frankrijk
0,75 L
Excellent as aperitief and with light meals
AOP Cotes de Provence, Frankrijk

AOP Côtes de Provence, Frankrijk

Stap net als ons in je cabrio en rijdt vanuit Saint-Tropez 50 kilometer landinwaarts, je bevindt je nu in de Côtes de Provence. Hier liggen de meest bijzondere wijngaarden, waar wij onze voor de regio zo kenmerkende Provence Rosé vonden. Kies voor onze magnum Rosé om een middag van te genieten samen met vrienden. Of droom lekker weg bij een goed boek.

WhatsappMail ons
Klazien Vermeer

Klazien Vermeer

Registervinoloog en Docent; Opleidingsmanager Wijnacademie; Eigenaar Wijnschool; ‘Wijnvrouw van het Jaar 2016’; VDP Ambassador

Trendy zalmrose; geur van bosaardbeitjes en rozen; elegant en verfijnd met mooie kruiderij uit de Provence; ideaal als aperitief; voldoende veelzijdig als maaltijdbegeleider.
Frank Jacobs

Frank Jacobs

Vinoloog Honoris Causa; Voorheen Docent Wijnacademie & Magister Vini; Redacteur Perswijn

Bleek zalmroze; een aroma van klein rood zomerfruit, als frambozen en bessen; een zachte aanzet, zacht fruitig, goede frisheid met een klein opwekkend bittertje, dat mede zorgt voor pit en lengte.