Waarom altijd een standaard fles wijn geven of schenken? Met deze vraag gingen wij in 2012 aan de slag en ontwikkelden een onderscheidend pakket aan wijnen, cocktails en Prosecco.

WhatsappMail ons

Vakhandel

Black & Bianco is ervan overtuigd dat naast je smaakpapillen het oog ook wat wil. Fantastische kwaliteitswijnen – AOP, IGP, DOC – uit zowel Frankrijk als Italië in een speciaal daarvoor ontworpen fles.

De stijl van de flessen maakt meteen indruk en verleid de klant naar de heerlijke smaken die deze wijnen rijk zijn. Tevens een uniek en mooi geschenk. Diverse wijnpakketten zijn verkrijgbaar of maak een speciaal pakket met één van de wijnen, cocktails of bubbels in combinatie met een Black & Bianco koeler en/of de unieke witte glazen.

Mijn Groothandel

RED

Intense Franse wijn die smaakt alsof het elke dag Valentijnsdag is. Deze wijn neemt je mee op avontuur naar een prachtig Château in de Bordeaux.

Lees meer...

Inkopen

ROSE

Deze Rosé geeft je direct het gevoel van Zuid-Frankrijk. Zon, strand, genieten - Kijk die kleur eens en wat een mooie fles!

Lees meer...

Inkopen

WHITE

Chardonnay zoals het hoort te zijn. Prachtig complex en geconcentreerde wijn die doet denken aan de glooiende heuvels van de Bourgogne.

Lees meer...

Inkopen

Limonsecco

Fijne bubbels met hints van Limoncello maken dit jouw favoriete drankje.

Lees meer...

Inkopen

Prosecco

Onze Prosecco is een heerlijke Italiaanse mousserende wijn. Past prima bij het mooie weer, speciale momenten, Nieuwjaar of gewoon omdat het kan.

Lees meer...

Inkopen

Porto Tonic

Fris & fruitig drankje uit Porto met een fijne bubbel. Perfect gemixt met tonic. De absolute dance all night cocktail.

Lees meer...

Inkopen

Red Ritz

Zeer uniek drankje met fijne bubbels en rode bessen: dé ingrediënten voor een gezellig avond.

Lees meer...

Inkopen

Spritz

Ooh la la, deze Spritz smaakt naar het beste uit Italië. Het perfecte drankje om in de juiste stemming te komen. Dit voelt zo Italiaans.

Lees meer...

Inkopen
Register Vinoloog

Jesse Vermeer

Register Vinoloog

Voor meer informatie over onze wijnen kun je contact opnemen met Jesse.
Jesse is Register Vinoloog en wordt graag uitgedaagd over zijn parate kennis over wijn en over alles wat komt kijken bij de selectie van onze wijnen.WhatsappMail ons